Γραφιστικές Υπηρεσίες

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες γραφιστικές υπηρεσίες τόσο σε έντυπη όσο και σε digital μορφή.

Διαθέτουμε εμπειρία:

  • Στο web design
  • Στην επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο
  • Στις αφίσες, στις εικονογραφήσεις
  • Στο σχεδιασμό συσκευασιών
  • Στη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και σε πολλές ακόμη γραφιστικές υπηρεσίες.

Με στόχο πάντα τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες του πελάτη, δημιουργούμε εικαστικά σχέδια που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Σε μία αγορά η οποία συνεχώς αλλάζει και αναπτύσσεται, η ανάγκη για γραφιστικές υπηρεσίες οι οποίες θα μεταδίδουν τα κατάλληλα μηνύματα κρίνεται απαραίτητη.

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ιστοσελίδες εναρμονισμένες με το ύφος της επιχείρησής σας και συνεργαζόμαστε με ευελιξία με τους πελάτες μας για να εκπληρωθούν οι ανάγκες του σχεδιασμού τους.

Ακόμα, δημιουργούμε εικαστικά σχέδια σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέλει ο πελάτης και με γνώμονα τον καλύτερο τρόπο για την προβολή της επιχείρησής του.

Η κάθε απεικόνιση θα πρέπει να μεταδίδει συγκεκριμένες πληροφορίες και ο σχεδιασμός της να είναι κατάλληλος ώστε να αντιπροσωπεύει το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε. Η αγάπη για το σχεδιασμό, μας καθιστά δημιουργικούς και αποτελεσματικούς.

 Τι είναι το Βίντεο Μοντάζ;

Το Βίντεο Μοντάζ ανήκει στον τομέα με τις γραφιστικές υπηρεσίες, καθώς εξ’ ορισμού, το μοντάρισμα είναι μια εικονογραφική μεμονωμένη οπτικοακουστική σύνθεση που αποτελείται από διάφορα πλάνα.
Στην πραγματικότητα, το μοντάζ είναι η ερμηνεία πολλών πλάνων, σε ένα, το οποίο θα απαρτίζεται από πολλές οπτικές γωνίες αλλά θα αποδίδει το ίδιο νόημα με το αν ήταν σπασμένο σε πολλά βίντεο.

Γραφιστικές Υπηρεσίες – Φωτογράφιση

Η φωτογράφιση γίνεται με επαγγελματικές φωτογραφικές κάμερες από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Η φωτογράφιση μπορεί να γίνει είτε σε επαγγελματικό στούντιο, καθώς διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο Studio, με το κατάλληλο φόντο και τον σωστό φωτισμό ή μπορεί να γίνει στον χώρο της επιλογής σας, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία.

Τι είναι η εταιρική ταυτότητα;

Η εταιρική ταυτότητα είναι ολόκληρη η παρουσία μίας εταιρείας και αποτελείται συνήθως από οπτικά μέσα, όπως:

  • Το λογότυπο
  • Τα κατάλληλα χρώματα
  • Και τα επαγγελματικά έντυπα

Γραφιστικές Υπηρεσίες – Αφίσες

Θέλετε να φτιάξετε αφίσες για την επιχείρηση σας; Η για κάποιο event που διοργανώνετε;
Όπως και να έχει, η εταιρείας μας είναι δίπλα σας για να υλοποιήσει μαζί σας αλλά και για να σας προτείνει μοναδικούς και out-of-the-box τρόπους δημιουργίας της αφίσας που θέλετε!

Το Logo (Λογότυπο)

Το Logo ή αλλιώς το λογότυπο είναι μακράν ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει η ιστοσελίδα αλλά και η εταιρεία σας! Στην ForthRight, δίνουμε ύψιστη προσοχή στην δημιουργία του logo σας, καθώς είναι αυτό που αντιπροσωπεύει την εταιρεία σας.

Φτιάξτε το επαγγελματικό σας φυλλάδιο

Αν είστε έτοιμος και θέλετε να πάτε την επιχείρηση σας ένα βήμα παραπάνω, ήρθε η ώρα να φτιάξετε τα επαγγελματικά σας φυλλάδια! Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να συνεργαστούμε για την δημιουργία των κορυφαίων φυλλαδίων που θα ενισχύσουν την εικόνα της επιχείρησης σας!

Φτιάξτε την δική σας συσκευασία

Θέλετε να συσκευάσετε το προϊόν σας; Τότε ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε μία συσκευασία η οποία θα το αντιπροσωπεύει απόλυτα και θα είναι αψεγάδιαστο, καθώς ο πελάτης το πρώτο πράγμα που αντικρίζει, είναι η συσκευασία!

Γραφιστικές Υπηρεσίες – Animation Video

Πλέον, η εταιρείας μας διαθέτει την υπηρεσία δημιουργίας Animation Video, όπου μας λέτε το θέμα για το οποίο θέλετε να κάνουμε το Animation Video και σας προτείνουμε τι μπορεί να γίνει ή μας δίνετε ακριβής οδηγίες για το πως το θέλετε.

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων.
Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του προσωπικού μας, υπόσχονται την επιτυχία
της δικής σας ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop).