Προφίλ

Η Innovation Web Design Development, ιδρυθείσα το 2000, είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet Consulting και του Web Design με πρωταρχικό στόχο την ηλεκτρονική προβολή των πελατών της, εταιρειών αλλά και ιδιωτών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις αλλά και συνεχή υποστήριξη.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Innovation Web Design Development συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των άλλων customized Web Design, Search Marketing, Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), Affiliate Marketing, Conversion Mining, Social Media Strategies, Web Applications και Web Hosting στους ιδιόκτητους διακομιστές της.

Ως Innovation Web Design Development, η ποιότητα, η εξειδίκευση των συνεργατών και το παραγωγικό αποτέλεσμα είναι βασική φιλοσοφία της μεθόδου λειτουργίας μας. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είχε ως αποτέλεσμα την επέκταση των εργασιών της εταιρείας, πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο, και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Γερμανία.

Δύο σημαντικές βασικές διαφορές μας ως προς την επίτευξη των στόχων για τον κάθε πελάτη, είναι η εξατομικευμένη κατασκευή του project και η άμεση συνεργασία με αυτόν. Η εξατομικευμένη κατασκευή (customized) βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, καθώς και η ταυτόχρονη ενασχόληση πολλαπλών επαγγελματιών του χώρου (διαφημιστικοί σύμβουλοι, SEO specialists, web designers, web developers, copywriters κ.α.) εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα. Η άμεση συνεργασία σε κάθε στάδιο με τον πελάτη έχει ως αποτέλεσμα την επαγγελματική προβολή που επιθυμεί ο πελάτης

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων.
Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του προσωπικού μας, υπόσχονται την επιτυχία
της δικής σας ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop).