Πρόωθηση Ιστοσελίδων

10 Basic SEO Principles Website content Google Search 2021

To SEO (Search Engine Optimization) ή αλλιώς βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, είναι μια μεθοδολογία από τεχνικές και τακτικές που λαμβάνουν χώρα σε μια ιστοσελίδα, ώστε η τελευταία να είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις κατευθυντήριες γραμμές (Guidelines) των μηχανών αναζήτησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας, στα οργανικά αποτελέσματα (SERPS).

Competition Analysis

Ερευνούμε σε βάθος τον ανταγωνισμό & κατόπιν εκτεταμένης έρευνας και ανάλυσης βρίσκουμε για εσάς τα πιο αποδοτικά και αντιπροσωπευτικά keywords.

On-Page Seo

Εφαρμόζουμε στρατηγικές On-Page SEO στην ιστοσελίδα σας τις οποίες η Google θα λατρέψει. Το On-Page SEO έχει να κάνει με το περιεχόμενο & τον κώδικα HTML.

Off-page SEO

Off-Page SEO είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται εκτός τις σελίδας και έχουν σκοπό να βελτιώσουν σημαντικά την κατάταξη της ιστοσελίδας στα SERPs

Mobile SEO

Το mobile SEO είναι πρακτικές για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για την χρήση απο φορητές συσκευές όπως smartphones, tablets & laptops.

Local SEO

To 80% των αγορών σήμερα λαμβάνουν μέρος σε απόσταση 30 χλμ απο το σπίτι. Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδας σας και για τα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Social Media Marketing

Why an Effective Social Media Marketing Strategy is Important | by Digital Freak | Medium

Η χρήση των κοινωνικών δικτύων όσο αφορά το SEO καθιστάται απαραίτητη. Περισσότερα links, μεγαλύτερο κοινό, εδραίωση του brand name σας.

Πρωτότυπο περιεχόμενο

Τα κείμενα της ιστοσελίδας πρέπει να είναι πρωτότυπα, κατανοητά και να προκαλούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Μετρήσεις & δοκιμές

Προώθηση ιστοσελίδων χωρίς μετρήσεις, καθημερινούς ελέγχους και δοκιμές δεν γίνεται! Απαιτούνται όλα τα παραπάνω ώστε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα.

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σου

Η ομάδα προγραμματιστών και ειδικών SEO που διαθέτουμε, μπορεί να διαγνώσει και επιλύσει τυχόν προβλήματα με τον ιστότοπό σου, όπως:

 • χαμηλή ταχύτητα φόρτωσης
 • θέματα indexing
 • ενσωμάτωση structured data
 • σωστή χρήση html tags

Οι ιστότοποι με σωστές τεχνικές προδιαγραφές έχουν περισσότερες πιθανότητες υψηλής κατάταξης σε σημαντικές λέξεις κλειδιά.

Με την επίλυση των παραπάνω, η σελίδα σου θα αξιολογηθεί υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Εμπλουτισμός με βελτιστοποιημένο περιεχόμενο

Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλιστεί η σταθερή αύξηση της οργανικής κίνησης της ιστοσελίδας είναι μέσω χρήσιμου, σχετικού και βελτιστοποιημένου περιεχομένου.

Η ομάδα των copywriters με τους SEO experts που διαθέτουμε θα δημιουργήσουν υψηλού επιπέδου περιεχόμενο για την ιστοσελίδα σου.

Η συνεχής ενημέρωση του ιστότοπου με ποιοτικό περιεχόμενο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνεις τη Google να σε αγαπήσει.

Δημιουργούμε ισχυρά Backlinks

SEO Backlinks: The Abc of Improving Your SEO - Lander Blog

Το SEO αλλάζει, αλλά οι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σου εξακολουθούν να αποτελούν σημαντικό παράγοντα για το πώς οι μηχανές αναζήτησης αξιολογούν το authority του domain σου.

Αναλύουμε τον κλάδο της επιχείρησής σου και δημιουργούμε μια στρατηγική για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας σχετικών backlinks.

Δημιουργία Backlinks σε social media

Social Media a boon or a bane . Best use of social media

Τα social media έχουνε πάρα πολύ κόσμο και θα πρέπει να εξασφαλίσετε την παρουσία της επιχείρησης και της ιστοσελίδας σας σε όσο το δυνατόν περισσότερα social media μπορείτε. Σίγουρα θα πρέπει να εξασφαλίσετε την παρουσία σας στα τέσσερα σημαντικότερα social media:

 • Facebook,
 • Instagram
 • Twitter και
 • Pinterest

Τα παραπάνω 4 βασικά social media αλληλοκαλύπτουν συνολικά 10 περίπου εκατομμύρια Έλληνες. Μια ολόκληρη Ελλάδα δηλαδή είναι στο ίντερνετ.

Η παραγωγή περιεχομένου και η δημοσίευση του στα social media είναι από τα βασικότερα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε στην προώθηση ιστοσελίδων. Αυτά που θα πρέπει να δημοσιεύσετε θα πρέπει να είναι:

 • όλες οι σελίδες της ιστοσελίδας σας
 • όλα τα προϊόντα του e-shop σας
 • όλα τα άρθρα του blog σας.

Niche Edits

Strategy of Niche Marketing for Competitive Advantage - Aux Mode

Πρόκειται για την πιο εξειδικευμένη τεχνική ιστοσελίδων στην οποία αναζητάμε να αποκτήσουμε backlink από κάποια ιστοσελίδα σχετική με μας, που να είναι στο ίδιο market niche δηλαδή η οποία έχει κάποιο domain authority και κάποια ηλικία.

Συνήθως παίρνουμε το backlink από κάποιο άρθρο ή σελίδα που έχει κατάταξη στις πρώτες θέσεις της Google, και έχει και κάποια οργανική κίνηση. Η δε λέξη κλειδί που μας δίνει backlink είναι σχετική με τη λέξη κλειδί που θέλουμε να στοχεύσουμε.

Για παράδειγμα, άμα θέλουμε να βγούμε στην πρώτη σελίδα για την λέξη κλειδί ή φράση κλειδί: Τι είναι SEO;, θα πρέπει να βρω ένα ανάλογο άρθρο για το SEO και να πάρω ένα backlink με τη φράση τι είναι SEO.

Αυτή η διαδικασία στην προώθηση ιστοσελίδων ονομάζεται niche edits.

Ενημερωνόμαστε ανελλιπώς

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις από τα πιο έγκυρα SEO portals παγκοσμίως και τους SEO experts της Google.

Έτσι, οι τεχνικές προώθησης που ακολουθούμε είναι απόλυτα ασφαλείς με τους αλγορίθμους των μηχανών αναζήτησης και εξασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα για την ιστοσελίδα σου.

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων.
Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του προσωπικού μας, υπόσχονται την επιτυχία
της δικής σας ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop).